make your own website
Mobirise

Een vrijgezellendag

Wat gaan we met de vrijgezellendag doen? Wel eens aan een fotoshoot gedacht? In een echte studio?

Visagie

Eerst komt de visagiste (optioneel) aan huis of in de studio. Zij maakt jullie naar wens op, naturel of juist heel extreem. In jullie mooiste glamourkleding komen jullie naar de studio, en de vrijgezel natuurlijk heel speciaal gekeed.

In de studio

Eerst gaan we van iedereen een portretfoto maken, daarna drie verschillende shoots van ieder apart. Uiteraard is het ook mogelijk om de foto's op locatie te maken. Bij u thuis of op een andere mooie plek.
Vervolgens gaan jullie je omkleden, bijvoorbeeld allemaal in spijkerbroek en wit t-shirt. Dan worden er twee heel verschillende groepsfoto’s gemaakt. Daarna is er vast nog wel tijd over voor enkele vriend(inn)enfoto’s. We gaan immers twee lange uren fotograferen. De vrijgezel krijgt natuurlijk extra aandacht.

Daarna...

Een paar dagen na de shoot zijn de dvd’s met alle gemaakte opnamen klaar. Die staan er dan in kleur en zwartwit op. Gewoon, klaar om zelf af te drukken of om op je social media te plaatsen. En niet te vergeten, groot in de feestgids.

De kosten

Om deze leuke middag betaalbaar te houden mogen jullie zelf drinken meebrengen. De visagiste kunnen jullie zelf bespreken bij Heleen Florijn, of een visagiste naar eigen keuze. De fotoshoot kost 150 euro, inclusief alle dvd’s. (maximaal 8 personen)

Coen Heveling Fotografie, Gaanderenseweg 354, 7005 GD Doetinchem.
Telefoon 0314 - 36 26 40, liefst tussen 19.00 en 21.30 uur.
E-mail foto@heveling.com 

Vind je dit een leuke site, neem dan even de moeite om hieronder op de Like-knop te klikken. Iedereen blij! Ik ben hier op Facebook te vinden. 

Voor mijn vrije werk en de fotografie van mijn opa, kijk op mijn andere site, www.fotoshowroom.nl 

Let's be Friends!