web design templates
Mobirise

Digitaliseren

Heb je ook zo'n doos met oude negatieven of dia's? En lijkt het scannen een onbegonnen werk of heb je er de juiste apparatuur niet voor? Ik kan je helpen. Het is prachtig om alle je oude foto's weer op de computer, tv of tefefoon te kunnen bekijken. 

Ik kan negatieven en dia's voor je digitaliseren zonder dat dat gelijk de hoofdprijs hoeft te kosten. Kleinbeeld, half-kleinbeeld, middenformaat en grootformaat tot 4 x 5" . Allemaal mogelijk. 

Mobirise

Veilig

Je kunt de negatieven of dia's hier aan huis komen brengen. Ze worden niet verstuurd, de gehele digitalisering gebeurt hier in huis. Er staat en brandsafe waarin uw materiaal opgeborgen wordt wanneer het niet in behandeling is. Het risico op verlies of beschadiging is zo minimaal. 

Mobirise

Beeldbewerking

Alle gedigitaliseerde negatieven en dia's worden volautomatisch op helderheid, contrast en kleur gecorrigeerd. Wil je dat de foto's individueel handmatig gecorrigeerd worden, ook dat is mogelijk.

De resolutie is vergelijkbaar met een camera van 24 megapixel. 

De kosten

De startkosten voor het digitaliseren bedragen 20 euro. De kosten per kleinbeeldnegatief of dia bedragen 0,25 euro. Bij meer dan 1.000 gelijke negatieven of dia's vervallen de startkosten. Dia's dienen ingeraamd, projectieklaar en op de juiste volgorde aangeleverd te worden. Negatieven dienen op strook aangeleverd te worden (niet los geknipt) Niet ingeraamde dia's, losse negatieven en ander formaten dan kleinbeeld kosten 0,90 ero per negatief of dia. Negatieven worden na het digitaliseren niet meer in de beschermingsbladen teruggestoken. Coen Heveling Fotografie, Gaanderenseweg 354, 7005 GD Doetinchem.
Telefoon 0314 - 36 26 40, liefst tussen 19.00 en 21.30 uur.

Vind je dit een leuke site, neem dan even de moeite om hieronder op de Like-knop te klikken. Iedereen blij! Ik ben hier op Facebook te vinden. 

Voor mijn vrije werk en de fotografie van mijn opa, kijk op mijn andere site, www.fotoshowroom.nl 

Let's be Friends!