best free website templates
Mobirise

Communiefotografie

Graag verzorg ik de communiefotografie van jullie Eucharistieviering voor het H. Vormsel of de Eerste H. Communie, Daarbij kan de vormeling of het communicantje alleen op de foto, of met familie, in een setting zoals u het wilt. Ook een groepsfoto hoort erbij. Tijdens de Eucharistieviering fotografeer ik alles wat er gebeurt, met nadruk op de hoogtepunten voor de kinderen.

Communiefoto's

Van al deze communiefoto's maak ik een tijdelijke website om uw keuze voor de afdrukken te maken. Deze is al snel na de feestelijke gebeurtenis klaar. Het is mogelijk om afdrukken te bestellen, of digitale bestanden of beide. Voor het fotograferen zelf vraag ik geen vergoeding. De afdrukprijzen voor deze foto's zijn heel aantrekkelijk, vraag ze geheel vrijblijvend aan. Tijdige reservering is gewenst. Wilt u een speciale fotosessie voor uw kind alleen, kijk dan op de pagina kinderen.

Coen Heveling Fotografie, Gaanderenseweg 354, 7005 GD Doetinchem.
Telefoon 0314 - 36 26 40, liefst tussen 19.00 en 21.30 uur.
E-mail foto@heveling.com 

Vind je dit een leuke site, neem dan even de moeite om hieronder op de Like-knop te klikken. Iedereen blij! Ik ben hier op Facebook te vinden. 

Voor mijn vrije werk en de fotografie van mijn opa, kijk op mijn andere site, www.fotoshowroom.nl 

Let's be Friends!