free site templates
Mobirise

Huwelijksreportage

Naast mijn werk als portretfotograaf maak ik ook graag uw huwelijksreportage. Een schitterend luxe reportage album met een royaal pagina formaat van wel 35 x 35 centimeter. Met veel foto’s waarvan vele op paginagroot formaat. Geen geprint album, maar échte fotoafdrukken ingebonden door een handboekbinder. Mooie dubbelpagina's zonder lelijke witte naad in het midden.

Mobirise


Dennis & José

Mobirise


Jeroen & Sabine

Trouwalbum

Omdat een bruiloft een feestdag is waarop zelfs de chauffeur van de trouwauto gepast gekleed gaat, is mijn verschijning in kostuum vanzelfsprekend. Een onderwerp dat veel fotografen liever niet aankaarten, is wat er gebeurt ingeval van bijvoorbeeld ziekte van de fotograaf. Met andere fotografen is er de afspraak dat wij elkaar wanneer nodig vervangen. Ook is het van belang te weten dat ik altijd een reserve-uitrusting bij me heb. Klik op de foto's hieronder om de reportages te bekijken of bel even, en kom een trouwalbum bekijken.

Mobirise


Jos & Gwen

Mobirise


Maarten & Monique

Bruidsfotografie

Voorafgaand aan de trouwdag is er een kennismakingsgesprek. Daarbij komen alle wensen en het draaiboek van de trouwdag aan de orde om op de dag zelf verrassingen zo veel mogelijk uit te sluiten. Bij de bruidsfotografie probeer ik altijd zo onopvallend mogelijk te werk te gaan. Zo min mogelijk poseren is mijn devies, een bruidspaar moet zichzelf blijven. Uiteraard mag deze werkwijze niet ten koste gaan van de kwaliteit van de reportage. Het is van belang dat de trouwdag wordt weergegeven zoals hij is en door de gasten wordt beleefd.

Mobirise


Thom & Rianne

Mobirise


Marcel & Annica

Coen Heveling Fotografie, Gaanderenseweg 354, 7005 GD Doetinchem.
Telefoon 0314 - 36 26 40, liefst tussen 19.00 en 21.30 uur.
E-mail foto@heveling.com 

Vind je dit een leuke site, neem dan even de moeite om hieronder op de Like-knop te klikken. Iedereen blij! Ik ben hier op Facebook te vinden. 

Voor mijn vrije werk en de fotografie van mijn opa, kijk op mijn andere site, www.fotoshowroom.nl 

Let's be Friends!